Onze medewerkers zijn onze grootste kracht.

Wij zijn een kleine, informele en resultaatgerichte organisatie met korte lijnen en een goede samenwerking tussen de collega’s en met ons bestuur. Door samen de handen uit de mouwen te steken bouwen we aan een duurzame en toekomstbestendige gemeente.

De Cao Gemeenten biedt prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit IKB kun je bijvoorbeeld maandelijks laten uitbetalen of sparen voor een latere uitbetaling. Je kunt er ook verlof voor kopen of op een fiscaal aantrekkelijke manier je reiskosten vergoed krijgen.

Naast deze arbeidsvoorwaarden heeft gemeente Simpelveld nog een aantal aanvullende lokale arbeidsvoorwaarden, zoals hybride werken, flexibele werktijden, laptop en mobiele telefoon, die je ook privé mag gebruiken. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om een opleiding, scholing of training te volgen.

Van beleidsadviseurs tot buitendienstmedewerkers tot bestuursmedewerkers. Bij de gemeente Simpelveld werken veel verschillende mensen met allerlei talenten en specialismen. Wat vinden zij van hun werk en ons bedrijf?

Lees hier hun verhalen.