Anneke Habets

Anneke Habets, Communicatieadviseur

Ik hou van snel schakelen en korte lijnen, dan is werken in een kleine gemeentelijke organisatie zoals bij Simpelveld, ideaal. Vergis je niet in de werkinhoud: die is zeer divers. Je moet van alle markten thuis zijn en bereid zijn om je eigen stokpaardjes los te laten. In Simpelveld is de werksfeer informeel, soms wordt je inzet gevraagd op een heel ander gebied. Voor dit alles krijg je veel terug: een salaris dat past bij je functie en collega’s die elkaar helpen en uitstralen “wij klaren de klus samen!”

Thea Huis, medewerker klantcontactcentrum

Ik werk bijna 25 jaar bij deze gemeente. Mijn functie is medewerker klantcontactcentrum, een veelzijdige functie waarbij ik veel contact heb met onze inwoners en ondernemers. In deze loopbaan heb ik me kunnen ontwikkelen, door het volgen van cursussen en scholingen. Het werken in een kleine gemeente betekent dat je niet voor een vakgebied verantwoordelijk bent. Je werkzaamheden zijn divers en geen enkele dag is hetzelfde. Dat kan soms weleens hectisch zijn, vooral als je met deadlines te maken hebt. Ik vind het een uitdaging om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en veranderingen in de vakgebieden die ik beheer.

Wat ik zo fijn vind aan het werken in een kleine gemeente is dat iedereen behulpzaam is, dat iedereen bereid is om elkaar te helpen. Samen maken we er werk van! 

Thea Huis

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht. Wij zijn een kleine, informele en resultaatgerichte organisatie met korte lijnen en een goede samenwerking tussen de collega’s en met ons bestuur. Door samen de handen uit de mouwen te steken bouwen we aan een duurzame en toekomstbestendige gemeente.

Wat hebben wij te bieden