Voor kennismaking met burgemeester Susanne Scheepers 

Op donderdag 5 oktober maak ik graag kennis met de verenigingen die de gemeente Simpelveld rijk is. Tegelijkertijd wil ik graag met u in gesprek over het toekomstbestendig maken van de verenigingen.

We gaan met elkaar in gesprek aan de hand van enkele stellingen over onderwerpen rondom dit thema. Wat kunnen we als verenigingen van elkaar leren? En hoe kan de gemeente een rol spelen bij het toekomstbestendig maken?

Vanaf 18.15 uur is inloop met koffie en vlaai. Om 18.30 uur start het programma. Het officiële gedeelte sluiten we rond 20.30 uur af. Daarna is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten. In verband met het karakter van de avond kunnen maximaal 2 personen per vereniging deelnemen.

Locatie: Café/Partycentrum Oud Zumpelveld, Irmstraat 23 Simpelveld.

U wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden voor de bijeenkomst. Dat kan door een mail te sturen naar aanmelden@simpelveld.nl met vermelding van de naam van de vereniging en deelname door 1 of 2 personen. We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk woensdag 20 september.

Vriendelijk uitnodigend, 
Susanne Scheepers, burgemeester