Het bedrijf DELTA Netwerk start naar verwachting in juni 2022 met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in de kern Simpelveld en het buitengebied.

In de maanden voor de start krijgen alle inwoners in de betreffende wijken een brief van DELTA Netwerk. De zogenaamde schouwbrief. Hierin staat dat de aannemer bij de inwoners langskomt om samen met de bewoner in huis te kijken waar de glasvezelaansluiting kan worden geplaatst. De medewerkers van de aannemer zullen in mei starten met hun huis-aan-huis route in Simpelveld kernen en buitengebied. Dit schouwen zal enige maanden duren. De gemeente Simpelveld heeft hiervoor toestemming gegeven door het verlenen van een convenant/ventvergunning.

De aanleg in Bocholtz en Baneheide zal volgend jaar opgestart worden. Dit jaar wordt eerst Simpelveld kernen en buitengebied aangelegd.

Aannemer Circet Nederland

In opdracht van DELTA Netwerk legt aannemer Circet Nederland het glasvezelnetwerk aan. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg over alle werkzaamheden en over het plaatsen van de aansluiting thuis. Heeft u vragen over de aanleg van glasvezel zoals bijvoorbeeld de planning of de huisaansluiting, een klacht of storing als gevolg van de aanleg? Neem contact op met Circet Nederland. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur en zijn bereikbaar via 045 7200166 of stuur een mail naar simpelveld@circet.nl.

Klanten Contact Centrum DELTA Netwerk

Heeft u vragen over de aanleg van glasvezel? Bekijk dan de veel gestelde vragen op de website van deltanetwerk(externe link). Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met het Klanten Contact Centrum van DELTA Netwerk 088 7585800 of chat met een van de medewerkers. Ze zijn geopend tijdens kantoordagen van 08.30-17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de aanleg van het glasvezelnetwerk in uw gebied, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website gavoorglasvezel.nl(externe link)