In 2022 heeft 86% van onze mantelzorgers het mantelzorgcompliment (tegoedbonnen met een waarde van €50) in ontvangst genomen. Dit is een mooi resultaat van waardering, zeker wanneer deze bonnen ook ingeleverd worden bij deelnemende lokale ondernemers. Daarom plaatsen we nogmaals een oproep om deze bonnen niet te vergeten. 

De tegoedbonnen versie 2022 kunnen nog tot 31 december 2023 ingeleverd worden bij lokale ondernemers in Simpelveld en Bocholtz. 

Ook in 2023 verdienen mantelzorgers een compliment voor hun inzet

Via inschrijving bij het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad worden mantelzorgers ondersteund in hun zorgtaken en genieten ze verschillende voordelen bijvoorbeeld rondom de dag van de mantelzorger, informatie (bijeenkomsten) en het mantelzorgcompliment. Ben je mantelzorger voor een inwoner binnen de gemeente Simpelveld maar nog niet ingeschreven bij het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad? Meld je dan direct aan en maak gebruik van de ondersteuning en waardering die je als mantelzorger via het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad kunt verkrijgen.

Vanaf 1 november ligt het mantelzorgcompliment 2023 (tegoedbonnen ter waarde van €50) opnieuw klaar bij de receptie in het gemeentehuis van de gemeente Simpelveld. Op vertoon van een bevestigingsbrief, als bewijs van inschrijving van het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad 2023, worden alle mantelzorgers van harte uitgenodigd om deze waardering in ontvangst te nemen. Dit kan bij ons gemeentehuis (Markt 1 Simpelveld).

Ben je al eerder ingeschreven bij het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad, dan ontvang je automatisch voor 1 november een bevestigingsbrief als bewijs van je inschrijving 2023.  

Ben je nog niet ingeschreven als mantelzorger bij het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad? Vraag dan het inschrijfformulier en gratis informatiepakket aan. Via een bevestigingsbrief zul je een bewijs van je inschrijving ontvangen.  Dit kan via het  Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad, telefonisch (045 2114000) van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur) of via de mail (info@mantelzorgparkstad.nl). Zie ook www.mantelzorgparkstad.nl(externe link).