De noodzaak om te verduurzamen voor de woningeigenaar wordt steeds urgenter. Ondanks alle informatie hierover is het voor het overgrote deel van de huishoudens niet gemakkelijk om vast te stellen hoe je dan in de eigen situatie het béste kunt verduurzamen? De webinars van de WoonWijzerWinkel geven antwoord op deze vragen.

Zeven gratis hybride webinars

De serie van zeven gratis hybride webinars van de WoonWijzerWinkel gaat in op hoe je het beste kunt verduurzamen. Welke maatregelen je het beste kunt nemen. Ook worden diverse vragen en thema's besproken zoals: 
Welke maatregelen wanneer? 
Wat is het energierendement? 
Is er subsidie of andere financiële hulp? 
Wat is de rol van de overheid? 
 

Het eerste webinar is gericht op Verenigingen van Eigenaren die willen verduurzamen. Het webinar start op dinsdag 21 maart 2023 om 19.30 uur.

De andere webinars met de volgende thema's vinden plaats op:

  • 4 april 2023 – 19:30 uur: Starten met energie besparen? Maak jouw bespaarplan! 
  • 25 april 2023 – 19:30 uur: Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij.
  • 9 mei 2023 – 19:30 uur: Zelf energie opwekken. Best gemakkelijk! 
  • 30 mei 2023 – 19:30 uur: Duurzaam verwarmen en koelen in de praktijk.
  • 13 juni 2023 – 19:30 uur: Hoe financier ik slimmer mijn verduurzaming? 
  • 27 juni 2023 – 19:30 uur: Hoe helpt de overheid en WWWL mij met mijn verduurzaming?

Elk webinar is ook fysiek ‘live’ te bezoeken (enkel voor Parkstad inwoners) in het  adviescentrum van de Woonwijzerwinkel in Kerkrade en duurt ongeveer 90 minuten inclusief vragen. Zet ook de eerste stap of een vervolgstap op je verduurzamingsreis samen met andere bewoners en leer mee met onze webinars.


Schrijf je vrijblijvend in via www.webinarswwwl.nl(externe link) en het team van de Woonwijzerwinkel houdt je op de hoogte van alle zeven webinar data.