Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Wist u dat erg veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist u dat dat te vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar deze huishoudens gebruik van kunnen maken. Maar dat is direct ook het probleem: het is veel en het is ingewikkeld geworden. Want waar heeft wie recht op en hoe vraag je dat aan?

En dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, energieleverancier en het invullen van de Belastingaangifte zien we vaak kansen.

Misschien heeft u ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kunt u overstappen naar een meer passende verzekering of energieleverancier. Wij wijzen u graag de weg en helpen u direct bij het aanvragen of overstappen. Wist u dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Hoe werkt dit?

Als u in onze gemeente woont  kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. Hiervoor kunt u zichzelf aanmelden via het  webformulier op www.datgeldtvoormij.nl. Binnen 7 dagen bellen we u om een afspraak bij u thuis in te plannen. De adviseur die bij u thuiskomt kijkt samen met u of u in aanmerking komt voor de gemeentelijke regelingen, rijkstoeslagen, of uw zorgverzekeringspakket en het energiecontract het meest passend is en of u recht heeft op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Alleen bij uw akkoord zal de adviseur het geadviseerde ook daadwerkelijk meteen in werking brengen. Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk.

Meedoen? Ga naar www.datgeldtvoormij.nl

“De VoorzieningenWijzer Parkstad” wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de : gemeenten Beekdaelen, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal, woningcorporaties: HEEMwonen, VIncio Wonen, Weller, Wonen Limburg, Wonen Zuid, Krijtland Wonen, Vanhier Wonen, Woonpunt en Zowonen , Provincie Limburg en de RegioDeal