Senior beleidsadviseur / projectleider Beheer openbare ruimte

Senior beleidsadviseur / projectleider Beheer openbare ruimte

Dit item is verlopen op 12-07-2020.

Gemeente Simpelveld is een kleine gemeente met grote ambities en gemotiveerde medewerkers die daar samen met het bestuur inhoud en uitvoering aan geven.
We maken er werk van, met elkaar!
Collegiaal en voortvarend, zo doen we dat hier.

Afdeling Leefomgeving wil bijdragen aan de duurzame versterking van het woon- en leefklimaat voor de Simpelveldse gemeenschap en is daarbij m.n. gericht op het ontwikkelen, het realiseren en het beheren van maatschappelijke en ruimtelijke voorzieningen.
Het van de afdeling deel uitmakende team Beheer openbare ruimte (BOR) is verantwoordelijk voor de realisatie, het beheer en de instandhouding van de openbare ruimte en de gemeentelijke accommodaties (o.a. verkeer & vervoer, watertaken & riolering, civiel- en cultuurtechnische werken, gebouwenbeheer, openbare verlichting).

Voor onze afdeling Leefomgeving zoeken wij een gedreven

Senior beleidsadviseur / projectleider Beheer openbare ruimte

het betreft een structurele fulltime functie (36 uur/ week) / salarisschaal 11.

Wat ga je doen?

Als Senior beleidsadviseur / projectleider maak je deel uit van en functioneer je als 1e aanspreekpunt voor het team BOR van de afdeling Leefomgeving.

Vanuit je inhoudelijke senioriteit ben je breed inzetbaar, primair  binnen het team BOR, maar ook daaraan overstijgend binnen de afdeling Leefomgeving. Je draagt bij aan de totstandkoming van het (strategisch) beleid ten aanzien van het beheer van de openbare ruimte, waarbij je vanuit een integrale blik verbanden legt met andere beleidsterreinen zowel binnen Leefomgeving als daarbuiten.

Je leidt (majeure) projecten, waar nodig van de initiatieffase tot en met de realisatie.
Je schrijft plannen, adviseert de raad en het college, voert regie op multidisciplinaire projecten, neemt deel aan regionale netwerken, levert vakinhoudelijk je bijdrage aan de gemeentelijke planning- en control cyclus en bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer van de onder jouw verantwoordelijkheid vallende projecten en taakvelden.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ‘enthousiaste teamplayer’ met een afgeronde HBO / WO opleiding civiele techniek met brede kennis en ervaring in het leiden van multidisciplinaire projecten.
Je bent omgevingsgericht en hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.
Je kunt je prima uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goed analytisch vermogen. Je hebt ervaring met besluitvormingsprocessen, bij voorkeur binnen een gemeente. Samenwerken en een goed ontwikkelde bestuurlijke en politieke sensitiviteit zijn de toverwoorden. Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, klantgerichtheid, en communicatievaardigheden zijn begrippen die je niet alleen aanspreken, maar waar je over beschikt en die je uitstraalt. Een goede dosis humor is een pré, want behalve hard werken, maken we ook plezier met elkaar.

Ons aanbod

Een brede, uitdagende functie met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei.
Het huidige salaris komt overeen met schaal 11. Daarnaast bouw je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) op van 17,05% van je brutosalaris en ontvang je een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering.
Ook bieden we een ouderschapsverlofregeling, prima opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Belangstelling

Herken jij je in dit profiel en wil je voor gemeente Simpelveld aan de slag?
Stuur ons dan je brief met C.V. vóór 13 juli a.s. via IGOM.nl.

Inlichtingen

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Pascal Cremers, afdelingsmanager Leefomgeving van gemeente Simpelveld, bereikbaar via 045 544 83 83.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Roy Boermeester, adviseur P&O, bereikbaar, via 045 544 83 83.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.