Medewerker Klantcontactcentrum

Medewerker Klantcontactcentrum

Dit item is verlopen op 15-05-2018.

De gemeente Simpelveld wil optimaal functioneren voor haar burgers en legt de focus op hoogwaardige dienstverlening en de inzet van effectief beleid.
De gemeentelijke organisatie telt 3 afdelingen: Leefomgeving, Dienstverlening en Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit twee taakgroepen: de taakgroep advies & kwaliteit en de taakgroep interne dienstverlening.

De gemeenten Simpelveld en Voerendaal gaan functioneel integreren, zo ook op het gebied van dienstverlening. Als organisaties zijn de gemeenten Simpelveld en Voerendaal toegankelijk, kleinschalig, professioneel en attent. Wij dragen daarmee bij aan het gevoel van betrokkenheid, aan het samen bouwen aan de toekomst, aan de leefbaarheid en duurzaamheid van kernen en omgeving. We kiezen ervoor inwoners te betrekken bij de beleidsvorming en we zijn daarbij voortdurend op zoek naar verbeteringen om bestuur en burgers nog beter van dienst te zijn.

Binnen de afdeling Dienstverlening zijn wij voor het team Wmo/jeugd op zoek naar een 

Medewerker Klantcontactcentrum A (WMO/jeugd) (m/v)

In het bijzonder werkzaam op het gebied van de Jeugdwet. Het betreft een structurele functie voor 18 uur per week.

De gemeente Simpelveld heeft er in 2018 voor gekozen om de administratie van de werkterreinen Wmo en Jeugd zelf uit te voeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het programma ZorgNed.
De functie is zowel intern gericht (ondersteuning collega’s in brede zin) als extern gericht (eerste aanspreekpunt voor cliënten).

Je werkzaamheden

 • Je bent samen met enkele collega’s eerste aanspreekpunt voor inwoners die gebruik (willen) maken van voorzieningen binnen het sociaal domein.
 • Je bent applicatiebeheerder van ZorgNed en zorgt in dit kader voor inrichting en onderhoud van het systeem en ondersteunt collega’s bij het gebruik van het systeem.
 • Je bent contactpersoon voor externe partners op het gebied van de Jeugdwet, draagt in dit kader zorg voor aanlevering van gegevens naar partijen, bewaakt de kwaliteit en compleetheid van de geregistreerde gegevens en bewaakt de levering van de diensten door derden incl. kosten.

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met applicatiebeheer, bij voorkeur met ZorgNed.
 • Je denkt en werkt systematisch, analytisch en accuraat.
 • Je hebt ervaring met het werken in een ondersteunende en klantgerichte functie.
 • Je beschikt over overtuigingskracht, je kunt zaken goed coördineren, initiëren en organiseren.
 • Vanzelfsprekend communiceer je zowel schriftelijk als mondeling goed.
 • Je kunt goed samenwerken en bent resultaat- en klantgericht.
 • Tot slot ben je omgevingsgericht oftewel heb je oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Ons aanbod

Een dynamische structurele functie in een plezierige werkomgeving met veel contacten.  De functie is gewaardeerd op schaal 7 (max. € 2.986,- bruto per maand) bij een fulltime baan van 36 uur/week. Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Belangstelling

Voldoe je aan het voorgaande profiel en wil je ons team komen versterken, stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en c.v. vóór 15 mei 2018 naar hrm@simpelveld.nl.
De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Inlichtingen

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Wim Coumans, afdelingsmanager Dienstverlening.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Cécile Vluggen, coördinator concernstaf/concernadviseur. Beiden zijn bereikbaar via 045-5448383.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 23 en 25 mei  2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.