COÖRDINATOR / Beleidsadviseur P&O

COÖRDINATOR / Beleidsadviseur P&O

Dit item is verlopen op 05-12-2019.

De gemeenten Simpelveld en Voerendaal zijn volop in beweging om te komen tot een volledige functionele integratie met vier geïntegreerde afdelingen en een staf. De afdelingen Bedrijfsvoering van Simpelveld en Voerendaal vormen reeds sinds 1 juli 2018 één geïntegreerde afdeling, met daarbinnen  de clusters Financiën, Informatiemanagement, Juridische Zaken, Communicatie en Voorlichting,  Facilitaire Zaken, Bestuursondersteuning en P&O. Per 1 oktober is ook de nieuwe afdeling Openbare Ruimte gevormd. Komend jaar volgen de afdelingen Samenleving en Leefomgeving.
Als organisaties zijn de gemeenten Simpelveld en Voerendaal toegankelijk, kleinschalig, professioneel en attent. Wij dragen daarmee bij aan het gevoel van betrokkenheid, aan het samen bouwen aan de toekomst, aan de leefbaarheid en duurzaamheid van kernen en omgeving. We kiezen ervoor inwoners te betrekken bij de beleidsvorming en we zijn daarbij voortdurend op zoek naar verbeteringen om bestuur en burgers nog beter van dienst te zijn.

Voor de gezamenlijke afdeling Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar
 

COÖRDINATOR / Beleidsadviseur P&O
36 uur

In deze uitdagende functie combineer je jouw inhoudelijke werk als beleidsadviseur P&O met het coördineren van een aantal zelfstandig werkende clusters van de afdeling Bedrijfsvoering.  Het gaat daarbij om het coördinatorschap van de clusters: Communicatie en Voorlichting, Facilitaire Zaken, Bestuursondersteuning en uiteraard de afdeling P&O. Je treedt in dienst bij de gemeente Simpelveld.

Wat ga je doen?
Je bent adviseur van het bestuur en management ten aanzien van P&O vraagstukken voor beide organisaties. Je bent analytisch sterk en in staat om een passend en eigentijds HR-beleid te ontwikkelen en uit te voeren. Je adviseert proactief en je werkt planmatig en gestructureerd in een veranderende en dynamische werkomgeving. Als beleidsadviseur P&O lever je een belangrijke bijdrage aan arbeidsomstandigheden en het voorkomen en oplossen van verzuimvraagstukken. Als lid van de werkgroep P&O, in het kader van de functionele integratie, coördineer en bewaak je de afspraken en de uitvoering van activiteiten van de werkgroep en draag je bij aan de realisatie van de functionele integratie. Daarbij werk je samen met het management, medezeggenschap, collega’s en andere betrokkenen.

Naast je rol als beleidsadviseur P&O ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, gesprekvoering en advisering van de clusters Communicatie en Voorlichting, Facilitaire Zaken, Bestuursondersteuning en uiteraard de afdeling P&O. Je zorgt voor de werkverdeling en afstemming hierover binnen de clusters. Je bewaakt en toetst de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Je fungeert als vraagbaak en klankbord voor de collega’s.

Je voert de jaarlijkse gesprekken uit de gesprekkencyclus met je collega’s. Je maakt afspraken over resultaten, deskundigheidsbevordering en ontwikkelafspraken. Je hebt regelmatig overleg met je manager over (bijzonderheden in) de voortgang van werkzaamheden en/of personele vraagstukken.

Wat verwachten we van je?
Je bent een enthousiaste HR-professional met een relevante (juridische)WO/HBO opleiding. Ervaring met leidinggeven is een pré. Je beschikt over kennis van en ervaring met (gemeentelijke) besluitvormingsprocessen, de Cao Gemeenten, de Wnra en de Gemeentewet en je hebt gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. We verwachten van jou dat je goed samenwerkt, resultaat- en klantgericht werkt. Je beschikt over overtuigingskracht en weet uitstekend om te gaan met andere meningen en eventuele weerstand. Je bent analytisch en je werkt planmatig en gestructureerd. Je communiceert uitstekend zowel schriftelijk als mondeling en beschikt over een gezonde dosis humor.

Ons aanbod
Een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en groei in een ambitieuze omgeving. We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De functie is voorlopig gewaardeerd in schaal 11 van de Cao Gemeenten, zijnde een bruto fulltime maandsalaris van  maximaal  € 5.017,-- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. We bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling
Ben jij onze nieuwe coördinator/beleidsadviseur? Voldoe je aan het voorgaande profiel en wil je ons team komen versterken, stuur dan je schriftelijke motivatie met C.V. vóór 5 december 2019 via IGOM.nl.  
De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Het eerste gesprek is gepland op 12 december. Het tweede gesprek is gepland op 16 december.

Inlichtingen
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ger Hollands, afdelingsmanager bedrijfsvoering. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Roy Boermeester/Jaimy Hendriks, P&O-adviseurs. Allen bereikbaar via 045-5448383.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs