Beleidsadviseur Ruimtelijk domein / beleidsadviseur Openbare orde en Veiligheid

Beleidsadviseur Ruimtelijk domein / beleidsadviseur Openbare orde en Veiligheid

Dit item is verlopen op 15-06-2020.

Gemeente Simpelveld is een kleine gemeente met grote ambities en gemotiveerde medewerkers die daar samen met het bestuur  inhoud en uitvoering aan geven. We maken er werk van, met elkaar! Collegiaal en voortvarend, zo doen we dat hier. Voor ons team dat zich bezig houdt met Integraal beleid en regie zoeken we twee gedreven adviseurs

- beleidsadviseur Ruimtelijk domein
(o.a. Wonen en woonprojecten, Volkshuisvesting, Ruimtelijke
 ontwikkeling, Omgevingswet)

- beleidsadviseur Openbare orde en Veiligheid
(o.a. integraal veiligheidsbeleid, veiligheidsregio/bevolkingszorg,
bestuurlijke aanpak, omgevingswet/openbare orde).

Het gaat in beide gevallen om structurele fulltime functies (36 uur/ week) / salarisschaal 10A.

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur ben je onderdeel van team Integraal beleid en regie van de afdeling Leefomgeving. Je bent breed inzetbaar binnen de afdeling, waarbij de bovengenoemde taakvelden tot jouw specifieke aandachtsgebied horen. Je schrijft plannen, adviseert de raad en het college, voert regie op projecten, levert vakinhoudelijk je bijdrage aan de gemeentelijke planning- en control cyclus en bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer van jouw taakveld.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ‘enthousiaste teamplayer’ met minimaal een afgeronde HBO opleiding. Je kunt je prima uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goed analytisch vermogen. Je hebt ervaring met besluitvormingsprocessen, bij voorkeur binnen een gemeente. Samenwerken en een goed ontwikkelde bestuurlijke en politieke sensitiviteit zijn de toverwoorden. Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, klantgerichtheid, en communicatievaardigheden zijn begrippen die je niet alleen aanspreken, maar waar je over beschikt en die je uitstraalt. Een goede dosis humor is een pré, want behalve hard werken, maken we ook plezier met elkaar.

Ons aanbod

Een brede, uitdagende functie met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Het huidige salaris komt overeen met schaal 10a. Daarnaast bouw je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) op van 17,05% van je brutosalaris en ontvang je een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering. Ook bieden we een ouderschapsverlofregeling, prima opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Belangstelling

Herken jij je in dit profiel en wil je voor gemeente Simpelveld aan de slag? Dan ben je wellicht een van onze nieuwe beleidsadviseurs Leefomgeving. Stuur ons dan je brief met C.V. vóór 15 juni via IGOM.nl.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Pascal Cremers, afdelingsmanager Leefomgeving van gemeente Simpelveld, bereikbaar via 045 544 83 83. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Roy Boermeester, adviseur P&O, bereikbaar, via 045 544 83 83