BELEIDSADVISEUR P&O / COÖRDINATOR (m/v)

BELEIDSADVISEUR P&O / COÖRDINATOR (m/v)

Dit item is verlopen op 12-12-2018.

De gemeente Simpelveld wil optimaal functioneren voor haar burgers en legt de focus op hoogwaardige dienstverlening en de inzet van effectief beleid.
De gemeentelijke organisatie telt 3 afdelingen: Leefomgeving, Dienstverlening en Bedrijfsvoering.

De gemeenten Simpelveld en Voerendaal gaan functioneel integreren, zo ook op het gebied van bedrijfsvoering. Als organisaties zijn de gemeenten Simpelveld en Voerendaal toegankelijk, kleinschalig, professioneel en attent. Wij dragen daarmee bij aan het gevoel van betrokkenheid, aan het samen bouwen aan de toekomst, aan de leefbaarheid en duurzaamheid van kernen en omgeving. We kiezen ervoor inwoners te betrekken bij de beleidsvorming en we zijn daarbij voortdurend op zoek naar verbeteringen om bestuur en burgers nog beter van dienst te zijn.

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:
 

BELEIDSADVISEUR P&O / COÖRDINATOR   (m/v)

(het betreft een structurele functie voor 36 uur per week)
 

Je werkzaamheden als beleidsadviseur p&o

 • Je bent adviseur van het Bestuur en het MT en levert een bijdrage aan de p&o-vraagstukken op organisatieniveau.
 • Je initieert en ontwikkelt HRM-beleid. Je analyseert en actualiseert HRM-beleid.
 • Je geeft vakinhoudelijke adviezen en ondersteuning aan college, portefeuillehouder en MT.
 • Je ondersteunt afdelingsmanagers bij de uitvoering van het personeelsbeleid in brede zin en bij individuele trajecten.
 • Je fungeert als vraagbaak voor managers en medewerkers.
 • Je bent preventiemedewerker.
 • Je bent lid van de werkgroep p&o in het kader van de functionele integratie.

Je werkzaamheden als coördinator p&o

 • Je verricht je werkzaamheden als beleidsadviseur p&o. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, gesprekvoering en advisering binnen je cluster.
 • Je zorgt voor de werkverdeling en afstemming hierover binnen het cluster. Je bewaakt en toetst de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Je fungeert als vraagbaak en klankbord voor de collega’s.
 • Je voert de jaarlijkse gesprekken uit de gesprekkencyclus met je collega’s. Je maakt afspraken over resultaten, deskundigheidsbevordering en ontwikkelafspraken.
 • Je hebt regelmatig overleg met je manager over (bijzonderheden in) de voortgang van werkzaamheden en/of personele vraagstukken

Het coördinatorschap wordt als HR-21module toegevoegd aan de functie van beleidsadviseur P&O.

Je opleiding, kennis en ervaring

Je bent een enthousiaste medewerker met een WO/HBO opleiding op het gebied van HRM. Ervaring binnen een gemeente is een pré.
Je hebt brede kennis van en ervaring met (gemeentelijke) processen, de CAR-UWO en Gemeentewet en een goed gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

Competenties

Je kunt goed samenwerken en bent resultaat- en klantgericht.
Ook bezit je de nodige overtuigingskracht, heb je een goed analytisch en organiserend vermogen. Je communiceert uitstekend zowel schriftelijk als mondeling en je beschikt over
coachende vaardigheden.

Wij bieden

Behalve een uitdagende functie, bieden we een salaris van maximaal € 4541,- bruto per maand (schaal 10A salaristabel 1 januari 2018) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
De coördinatiemodule wordt gewaardeerd met max 3 periodieken in de salarisschaal, volgende op de inschalingsschaal.  Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Belangstelling

Voldoe je aan het voorgaande profiel en wil je ons team komen versterken, stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en c.v. voor 12 december 2018 naar hrm@simpelveld.nl.
De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 8 januari 2019. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ger Hollands, afdelingsmanager Bedrijfsvoering. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Roy Boermeester, adviseur P&O. Beiden zijn bereikbaar via 045-5448383.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.