Beleidsadviseur beheer openbare ruimte met als primair aandachtsgebied water & riolering

Beleidsadviseur beheer openbare ruimte met als primair aandachtsgebied water & riolering

Dit item is verlopen op 12-07-2020.

Gemeente Simpelveld is een kleine gemeente met grote ambities en gemotiveerde medewerkers die daar samen met het bestuur  inhoud en uitvoering aan geven. We maken er werk van, met elkaar! Collegiaal en voortvarend, zo doen we dat hier.

Het van de afdeling Leefomgeving deel uitmakende team Beheer openbare ruimte (BOR) is verantwoordelijk voor de realisatie, het beheer en de instandhouding van de openbare ruimte en de gemeentelijke accommodaties (o.a. verkeer & vervoer, watertaken & riolering, civiel- en cultuurtechnische werken, gebouwenbeheer, openbare verlichting).

Voor ons team Beheer openbare ruimte zoeken wij een gedreven

beleidsadviseur beheer openbare ruimte met als
primair aandachtsgebied water & riolering.

Het betreft een structurele fulltime functie (36 uur/ week) / salarisschaal 10.
 

Wat ga je doen?

Als Je maakt je deel uit van het team Beheer openbare ruimte van de afdeling Leefomgeving.
Watertaken & riolering behoren tot jouw primaire aandachtsgebied.

Je schrijft plannen, adviseert de raad en het college, voert regie op projecten, neemt deel aan regionale netwerken, initieert en begeleidt klimaatadaptatie-, riool- en waterprojecten, organiseert en bewaakt het planmatig beheer van gemeentelijke (afval)watersystemen, levert vakinhoudelijk je bijdrage aan de gemeentelijke planning- en control cyclus en bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer van jouw taakveld.
Als teamspeler ben je inzetbaar in het brede taakgebied van het team BOR.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ‘enthousiaste teamplayer’ met minimaal een afgeronde HBO opleiding civiele techniek met kennis en ervaring met betrekking tot het taakveld waterbeheer.
Je hebt je verdiept in de thematiek rond klimaatadaptatie, bent omgevingsgericht en hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.
Je kunt je prima uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goed analytisch vermogen. Je hebt ervaring met besluitvormingsprocessen, bij voorkeur binnen een gemeente. Samenwerken en een goed ontwikkelde bestuurlijke en politieke sensitiviteit zijn de toverwoorden. Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, klantgerichtheid, en communicatievaardigheden zijn begrippen die je niet alleen aanspreken, maar waar je over beschikt en die je uitstraalt. Een goede dosis humor is een pré, want behalve hard werken, maken we ook plezier met elkaar.

Ons aanbod

Een brede, uitdagende functie met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei.
Het huidige salaris komt overeen met schaal 10. Daarnaast bouw je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) op van 17,05% van je brutosalaris en ontvang je een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering.
Ook bieden we een ouderschapsverlofregeling, prima opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Belangstelling

Herken jij je in dit profiel en wil je voor gemeente Simpelveld aan de slag?  
Stuur ons dan je brief met C.V. vóór 13 juli a.s. via IGOM.nl.    

Inlichtingen

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Pascal Cremers, afdelingsmanager Leefomgeving van gemeente Simpelveld, bereikbaar via 045 544 83 83.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Roy Boermeester, adviseur P&O, bereikbaar, via 045 544 83 83.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.