Beleidsadviseur Bedrijfsvoering met taakgebied Financiën

Beleidsadviseur Bedrijfsvoering met taakgebied Financiën

Dit item is verlopen op 18-08-2020.

Gemeente Simpelveld is een kleine gemeente met grote ambities en gemotiveerde medewerkers die daar samen met het bestuur  inhoud en uitvoering aan geven. We maken er werk van, met elkaar! Collegiaal en voortvarend, zo doen we dat hier.

Voor ons team Financiën, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering, zoeken wij een gedreven:

Beleidsadviseur Bedrijfsvoering met taakgebied Financiën.
 Het betreft een structurele fulltime functie (36 uur/ week) / salarisschaal 10a.

Wat ga je doen?

Als Beleidsadviseur Financiën heb je een veelzijdig takenpakket. Zo lever je samen met een team van (financieel) professionals een bijdrage aan de gemeentelijke planning- en controlcyclus. Ook toets, evalueer, rapporteer en adviseer je over de opzet en werking van de administratieve organisatie / interne beheersing. Ten aanzien van diverse projecten lever je ondersteuning op financieel vlak of treed je zelf op als projectleider. Het vervullen van de consulentenrol richting je collega’s is een vanzelfsprekendheid. Tenslotte adviseer je gevraagd en ongevraagd het management en bestuur inzake diverse voorkomende onderwerpen.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ‘enthousiaste teamplayer’ met minimaal een afgeronde HBO opleiding op het vakgebied met brede ervaring binnen een gemeentelijke organisatie. Je kunt je prima uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt een goed analytisch vermogen. Je hebt ervaring met de planning- en controlcyclus, financiële beleidsadvisering en interne controle werkzaamheden. Besluitvormingsprocessen binnen een gemeente is je niet vreemd. Samenwerken en een goed ontwikkelde bestuurlijke en politieke sensitiviteit zijn de toverwoorden. Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, klantgerichtheid, en communicatie vaardigheden zijn begrippen die je niet alleen aanspreken, maar waarover je ook beschikt en die je uitstraalt. Een goede dosis humor is een pré, want behalve hard werken, maken we ook plezier met elkaar.

Ons aanbod

Een brede, uitdagende functie met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei.

Het huidige salaris komt overeen met schaal 10a (€ 4.783 maximaal). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald in aanloopschaal 10.   
Daarnaast bouw je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) op van 17,05% van je brutosalaris en ontvang je een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering.

Ook bieden we een ouderschapsverlofregeling, prima opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Belangstelling

Herken jij je in dit profiel en wil je voor gemeente Simpelveld aan de slag?

Stuur ons dan je brief met C.V. vóór 18 augustus a.s. via IGOM.nl.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 augustus a.s. en eventueel op woensdag 26 augustus a.s.

Inlichtingen

Heb je nog vragen?  Neem dan contact op met Ger Hollands, afdelingsmanager Bedrijfsvoering van de gemeente Simpelveld, bereikbaar via 045 544 83 83.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Roy Boermeester, adviseur P&O, bereikbaar, via 045 544 83 83


Acquisitie voor deze functie wordt niet op prijs gesteld.