Allround medewerker buitendienst

Allround medewerker buitendienst

Dit item is verlopen op 18-02-2021.

“We maken er werk van, met elkaar!
Collegiaal en voortvarend, zo doen we dat hier.”
 
Op de grens van het verstedelijkt gebied Parkstad Limburg en het Heuvelland ligt Simpelveld. Een kleine gemeente met grote ambities en gemotiveerde medewerkers die daar samen met het bestuur inhoud en uitvoering aan geven. 
 
Onze grootste kracht vinden wij onze cultuur. Wij zijn een kleine, informele en oplossingsgerichte organisatie met korte lijnen en een goede samenwerking tussen de collega’s en met ons bestuur. Wij zijn resultaatgericht met oog voor de menselijke maat. Spreekt je dat aan? Dan hebben wij misschien een leuke baan voor jou: 

Allround medewerker buitendienst (M/V)

schaal 5 (max. salaris bruto €2.765,- per maand bij een fulltime dienstverband)
Het betreft twee structurele functies, beiden voor 36 uur per week

Over gemeente Simpelveld

De landelijke gemeente Simpelveld is een voortvarende forensengemeente met bijna 11.000 inwoners, een hoog voorzieningenniveau en een rijk verenigingsleven. De gemeente is financieel gezond en het bestuur is laagdrempelig en vindt kwaliteit belangrijk. Er wordt in Simpelveld en Bocholtz volop gebouwd aan levendige dorpskernen en geïnvesteerd in toerisme, als economische drager voor de toekomst. Dat is indirect ook een investering in leefbaarheid en dus in mensen want die staan centraal in de gemeente. Taken op gebied van zorg, jeugd en participatie worden met succes uitgevoerd. Door samen te werken, benut gemeente Simpelveld haar mogelijkheden optimaal om nog beter te presteren voor de samenleving.

Wat ga je doen?

Je werkt op basis van een werkplanning en beheer- en onderhoudsplannen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onze wegen, trottoirs, fiets- en voetpaden en riolering. Ook onderhoudswerkzaamheden aan onze gemeentelijke voorzieningen, zoals onze verkeersbebordingen en markeringen, parken en plantsoenen, speelvoorzieningen en (sport)accommodaties behoren tot jouw takenpakket.

Tijdens deze werkzaamheden vervul je een signaalfunctie in het contact met de burgers in onze wijken en buurten. Als je klachten ontvangt of vragen krijgt dan geef je deze door aan de toezichthouder/werkvoorbereider en je draagt zo mogelijk oplossingen aan.

Tenslotte zal je worden ingezet bij gladheidbestrijding en bij calamiteiten. Daarom ben je ook bereid om buiten de normale werktijden ingezet te worden.

Wie ben je?

Wij zoeken een prettige collega die een technisch uitvoerende opleiding heeft afgerond op (v)mbo-niveau, beschikt over VCA en de certificaten veilig werken met de kettingzaag en bosmaaier. Bij voorkeur beschik je naast rijbewijs B ook over rijbewijs C en E (vrachtwagenrijbewijs en aanhangwagen). Daarnaast is ervaring in het uitvoeren van straat- en groenwerkzaamheden gewenst.

Door je signaalfunctie ben je vaak het eerste contact met onze burgers. Klantvriendelijkheid is daarom voor jou een vanzelfsprekendheid.

Ben je tenslotte positief ingesteld, hou je van aanpakken, heb je een flexibele werkhouding en ben je een samenwerker bij uitstek, neem dan de tijd om op deze functie te solliciteren, want wij komen graag met jou in contact!

Wat bieden we?

De functie is ingeschaald in salarisschaal 5 van de cao Gemeenten met een maximumsalaris van bruto €2.765,- per maand bij een fulltime dienstverband. 

Je start met een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, waarna je bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband krijgt.

De cao Gemeenten biedt prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit IKB kun je bijvoorbeeld maandelijks laten uitbetalen of sparen voor een latere uitbetaling. Je kunt er ook verlof voor kopen of op een fiscaal aantrekkelijke manier je reiskosten vergoed krijgen. Onze gemeente heeft daarnaast uitstekende lokale arbeidsvoorwaarden, zoals extra verlof.

Interesse?

Nieuwsgierig? Hebben we je interesse gewekt en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan komen we graag met je in contact om verder te praten over deze uitdagende functie. Meer informatie over onze gemeente, vind je uiteraard terug op www.simpelveld.nl

Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met onze coördinator buitendienst Rik Crijns, via telefoonnummer 045-544 83 57. Heb je vragen over de selectieprocedure neem dan contact op met onze coördinator HRM Ad Fischer, via telefoonnummer 045-544 83 04. 

Je kunt solliciteren door je curriculum vitae en motivatiebrief uiterlijk 17 februari 2021 bij voorkeur te uploaden via igom.nl of te mailen naar a.fischer@simpelveld.nl.