Wijkschouw Bocholtz op woensdag 26 juni

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

Wijkschouw Bocholtz op woensdag 26 juni

Dit item is verlopen op 27-06-2019.
Wijkschouw Bocholtz

Gemeente Simpelveld houdt op woensdag 26 juni een wijkschouw in Bocholtz (de wijkschouw wordt gehouden in de wijk Steenberg, Stevensweg, Prins Hendrikstraat, Irenehof, Bernardstraat, Quelle, Steenbergervoetpad). Het college van B&W loopt samen met buurtbewoners, vakambtenaren en partners als de wijkagent, de woningstichting en maatschappelijk werk een ronde door de buurt. Ter plaatse worden problemen en klachten geïnventariseerd en samen besproken.

Burgemeester Richard de Boer: “Het hoeft niet alleen om knelpunten te gaan. Ook goede ideeën voor de leefbaarheid in de buurt zijn welkom. Tegelijkertijd maken wij van de gelegenheid gebruik om inwoners te informeren over de keuzes die wij maken voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Zodat mensen weten wat er in hun buurt gebeurt en waarom.”

Waar gaan we het over hebben?
Alles wat zichtbaar in de openbare ruimte aanwezig is, kan aan de orde komen. Bijvoorbeeld verkeersveiligheid, veiligheidsgevoelens (slecht verlichte plekken), toegankelijkheid, speelvoorzieningen, afval, onderhoud van groen en wegen of overlast van jeugd.  Bewoners bepalen zelf de route, door van tevoren te laten weten waar ze aandacht voor willen vragen.

De wijkschouw is voor iedereen. Ook buurtbewoners die geen onderwerp indienen zijn van harte welkom om mee te lopen. De wijkschouw start om 17.30 uur op de hoek van Zandbergervoetpad met Steenberg.

Een klacht? Meld het bij de gemeente!

Uiteraard hoeft u met een melding niet te wachten tot er een wijkschouw is bij u in de buurt. Op onze website www.simpelveld.nl kunt u te allen tijde een klacht melden. Dat kan gaan over een verstopt riool of kapotte lantaarnpaal. Maar ook als u problemen heeft met bijvoorbeeld geluidsoverlast of u maakt zich zorgen over een verward persoon of de veiligheid in uw buurt dan kunt u terecht bij de gemeente. Voor al dat soort overlastmeldingen belt u ons: 045 - 544 83 83.