Stationsomgeving Simpelveld een van de sleutelprojecten op IBA informatiemarkt

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

Stationsomgeving Simpelveld een van de sleutelprojecten op IBA informatiemarkt

Dit item is verlopen op 12-02-2019.

 Over ruim 2 jaar, in 2020, presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. 

 De IBA 50 projecten, waaronder het sleutelproject Stationsomgeving ZLSM en Romeins Villalandschap in Bocholtz komen nu in een versnelling. Daarover willen we de inwoners van Parkstad graag informeren. Dit doen we tijdens de IBA Informatiemarkt op 19 en 20 februari in Kerkrade. De Informatiemarkt is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de IBA 50 projecten en nieuwsgierig is naar de toekomst van Parkstad. 

Veel mensen zetten de schouders onder Parkstad. Met één gemeenschappelijk doel: Parkstad sterker maken en een nieuwe duurzame toekomst bieden. Ook IBA Parkstad zet zich daarvoor in. Samen met gemeentes, provincie, culturele organisaties, ondernemers en bewoners wordt door IBA hard gewerkt aan de toekomst van de regio.

Tijdens de Informatiemarkt zijn vertegenwoordigers van gemeente Simpelveld, maar ook
vertegenwoordigers van de overige IBA 50 projecten aanwezig, om informatie te geven over het project. Ze leggen uit welke kansen de projecten bieden voor Parkstad, maar ook voor jou persoonlijk. Een bezoek aan de IBA Informatiemarkt zorgt voor een goed beeld van de diverse projecten, hoe ze met elkaar samenhangen en de betekenis voor inwoners en ondernemers van Parkstad. Je kunt zelf in gesprek gaan met de gemeentes, ondernemers en bewoners die samen Parkstad sterker maken.

Data: 19 en 20 februari 2019
Tijd: 16:00 – 19.00 uur (beide dagen)
Locatie: HuB Kerkrade, Martin Buberplein 15 in Kerkrade