Scootmobieltochten 2019

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

Scootmobieltochten 2019

Dit item is verlopen op 21-05-2019.

Sinds 2008 genieten scootmobielers van mooie tochten door de prachtige natuur van gemeente Simpelveld en omgeving

. Voor de organisatie hebben vanaf het begin Walter Litting en Henk Ghijsen gezorgd. Zij mochten steeds een beroep doen op enthousiaste vrijwilligers die voor de begeleiding en eventueel EHBO hulp zorgden.

Wilt u van de natuur genieten en andere scootmobielrijders ontmoeten?

Ga dan eens mee op een scootmobieltocht. Van maart t/m september elke 4e dinsdag van de maand. Vertrek vanaf ‘Op de Boor’ in Bocholtz om 13.30 u. Afstand +/- 20 km.

Rond 17.15 u. zijn we weer terug. Onderweg is een gezellige koffiepauze (consumpties voor eigen rekening). Deelnemen aan een tocht is gratis!

Om deel te nemen aan deze tochten is het heel belangrijk dat u over voldoende scootmobielrijvaardigheden beschikt om veilig in groepsverband een grotere afstand te kunnen rijden. Verder moet de scootmobiel in orde zijn: een goede accu die helemaal opgeladen is, goede remmen, juiste bandenspanning, verlichting, spiegels enz. Ook is het van belang dat u een goed humeur meebrengt zodat we samen kunnen genieten van deze gezellige maandelijkse uitstapjes.

Als u mee wilt doen, graag van tevoren (vóór 11.00 uur) aanmelden bij Walter Litting (06-17043206). Informeer bij slechte weersomstandigheden of de tocht doorgaat. U gaat mee op eigen risico!!

Noteer alvast:                      

• Tocht 3 -  28 mei 

• Tocht 4 -  25 juni

• Tocht 5 -  23 juli          

• Tocht 6 -  27 augustus   

• Tocht  7 -  24 september

Als een tocht niet kan doorgaan dan proberen we het een week later op dinsdagmiddag nog eens. Wij hopen veel deelnemers op de diverse tochten te ontmoeten!