Ouderenverenigingen trekken samen op

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

Ouderenverenigingen trekken samen op

Dit item is verlopen op 15-10-2019.

Op 10 november wordt jaarlijks de landelijke Dag van de Mantelzorg georganiseerd

. Ieder jaar worden de mantelzorgers op deze dag bedankt voor de zorgen voor hun naasten.
Het thema is ‘Verras de mantelzorger’.

Vijf gemeenten te weten: Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Simpelveld / Bocholtz en Voerendaal hebben besloten dit jaar hun mantelzorgers gezamenlijk in het zonnetje te zetten. 
Er wordt een feestelijke middag georganiseerd waar een grote Quiz de hoofdrol speelt. Met behulp van eenvoudig te bedienen stemkastjes  beantwoordt iedereen in de zaal de meest uiteenlopende vragen en word je onderdeel van de quiz-show die zich op het podium afspeelt. Kortom een dynamische middag met spanning en sensatie met muziek en een gezellig samenzijn.

De bijeenkomst vindt plaats op 7 november van 14.00 uur tot 15.30 uur in de Hof van Gaia in Kerkrade.  Om 13 uur is inloop waarna om 14 uur het programma begint.
Mensen die willen mogen voordien Gaia Zoo bezoeken.

Iedere gemeente heeft een aantal stoelen ingekocht en op is op. Voor mantelzorgers uit onze gemeente zijn 35 plekken beschikbaar. De inschrijving vindt plaats via het Steunpunt voor mantelzorgers Parkstad: info@mantelzorgparkstad.nl of via 045-2114000.
De stoelen zijn bestemd voor de mantelzorgers: helaas is er geen ruimte voor introducées. 

Mocht u in verband met zorgtaken niet in de gelegenheid zijn te komen maar dat wel willen, kan Ruggesteun kijken of er een vrijwilliger beschikbaar is die respijtzorg kan bieden voor deze middag.
Wie het eerst komt, het eerst maalt dus……wees er op tijd bij.

Graag tot ziens op 7 november.