43e Nacht van Gulpen op 15/16 juni via gemeente Simpelveld

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

43e Nacht van Gulpen op 15/16 juni via gemeente Simpelveld

Dit item is verlopen op 17-06-2019.
43e Nacht van Gulpen op 15/16 juni via gemeente Simpelveld

De mooie en uitdagende route van de 43e Nacht van Gulpen gaat dit jaar door de gemeenten Eijsden-Margraten, Voerendaal, Simpelveld en natuurlijk gemeente Gulpen-Wittem.

Op de website www.nachtvangulpen.nl kun je de route en het tijdschema volledig bekijken en zien waar en wanneer de wandelaars voorbij komen.

Onthaal de wandelaars op ludieke wijze en maak kans op de Sfeerprijs 2019. Roep vrienden, familie en bekenden op om ook dit jaar weer te zorgen voor animatie en sfeer voor de vele wandelaars onderweg. Aanmelden kan per email via pr@nachtvangulpen.nl of via telefoonnummer 0615108426.

De Nacht van Gulpen wordt live uitgezonden via Radio Maas en Mergelland. Zij zullen gedurende de nacht rechtstreeks contact onderhouden met enkele wandelaars. Inschrijven voor de 43e Nacht van Gulpen, de 8e Neubourg Tocht of de 4e Mini Nacht kan via de website www.nachtvangulpen.nl tot en met 12 juni.

U kunt ook op de dag zelf inschrijven bij het inschrijfbureau in startlokaal Grandcafé Galouppe, Dorpsstraat 19 in Gulpen. Kijk voor de exacte tijdstippen op de website onder ‘inschrijvingen’.