Nieuws

Adres
Markt 1
6369 AH Simpelveld

•  Openingstijden
•  Over Simpelveld
 

Contactinformatie

Doe een klacht
Terug naar home

Nieuws

 • Samen houden we Simpelveld natuurlijk schoon

  (20-08-2018)
  Samen houden we Simpelveld natuurlijk schoon

  Afval hoort níet op straat en níet in de natuur. In gemeente Simpelveld weten we dat al jaren. De gemeente is schoon en er is nauwelijks zwerfafval. “Dat is vooral de verdienste van de inwoners zelf,” stelt wethouder Wiel Schleijpen. 

  Lees meer
 • Nieuwe gemeentegids

  (20-08-2018)
  Nieuwe gemeentegids

  Binnenkort wordt de nieuwe gemeentegids huis aan huis verspreid. Deze verschijnt dit jaar zoveel later vanwege de gemeenteraadsverkiezingen en alle formaliteiten die daarop volgen. 

  Lees meer
 • Aan de ouders / verzorgers van kinderen met een beperking

  (20-08-2018)
  Aan de ouders / verzorgers van kinderen met een beperking

  Onlangs hebben we een oproep geplaatst 'spelend in contact' voor een uitje naar de speeltuin. Helaas moeten wij mededelen dat het uitje gepland op 25 augustus (18 augustus was de speeltuin niet beschikbaar) niet door kan gaan wegens uitval van de initiatiefnemer.

  Lees meer
 • Verfraaien wegbermen

  (20-08-2018)
  Verfraaien wegbermen

  Regelmatig zien we in de media berichten over het feit dat er steeds minder soorten insecten zijn en dat de overgebleven populatie het steeds moeilijker krijgt of zelfs met uitsterven wordt bedreigd. 

  Lees meer
 • Vijf jaar d'r Durpswinkel, een felicitatie waard

  (20-08-2018)
  Vijf jaar d'r Durpswinkel, een felicitatie waard

  Vijf jaar d’r Durpswinkel is een felicitatie waard, vindt wethouder Thijs Gulpen. “Want dit initiatief neemt inmiddels een belangrijke plek in binnen onze gemeenschap. D’r Durpswinkel verbindt. 

  Lees meer
 • Toegang tot jeugdhulp

  (16-08-2018)
  Toegang tot jeugdhulp

  Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het inrichten van de toegang tot jeugdhulp. Zij moeten ervoor zorgen dat passende hulp toegankelijk is voor alle jeugdigen en ouders die dit nodig hebben. Vanaf 20 augustus 2018, na de zomervakantie, verandert de toegang tot jeugdhulp in gemeente Simpelveld.

  Lees meer
 • Zonnepanelen op uw dak?

  (20-01-2018)
  Zonnepanelen op uw dak?

  Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Weet u nog niet hoe u dat moet organiseren of financieren? Wellicht is het Zonnepanelenproject Parkstad de ideale oplossing voor u?

  Lees meer
Archief