Evenementenvergunningen Week- 37

Evenementenvergunningen Week- 37

Dit item is verlopen op 16-09-2020.

De burgemeester van Simpelveld maakt bekend dat:

 Een evenementenvergunning ex. artikel 2:19  Apv wordt verleend voor het houden van een processie (stoet) in het kader van de eucharistieviering (1ste Heilige Communie) op zondag 13 september 2020 in de Jacobus de Meerderekerk. Vanaf R.K. Basisschool Bocholtz zal de stoet trekken naar de Jacobus de Meerderekerk.  De stoet bestaat uit de communicanten en gezinsleden en wordt begeleid door drie tamboers . 

De stoet trekt van 9.30 uur tot 10.00 uur. Vanaf de Biesweg gaat de stoet via de Wijngracht, Herver en Dr. Nolensstraat naar de Pastoor Neujeunstraat te Bocholtz.  Op de Pastoor Neujeanstraat, ter hoogte van de Jacobus de Meerderekerk te Bocholtz wordt de stoet ontbonden. 

Ten behoeve van de stoet wordt de Biesweg van 9.00 uur tot 9.45 uur afgesloten voor verkeer en de Pastoor Neujeanstraat tussen 9.00 uur en 10.00 uur.

Na afloop van de eucharistieviering zal voor de kerk een serenade voor de communicantjes plaatsvinden. Hiertoe wordt de Pastoor Neujeanstraat tussen 11.00 uur en 12.00 uur afgesloten voor verkeer. 

De organisatie heeft alle maatregen omtrent Covid-19 in acht genomen en zal gedurende de activiteiten toezien op de naleving van deze maatregelen. Toeschouwers en aanwezigen worden verzocht om deze maatregelen na te leven