Evenementenvergunning Week - 24

Evenementenvergunning Week - 24

Dit item is verlopen op 18-06-2019.

De burgemeester van Simpelveld maakt bekend dat:

  •  aan het bestuur van ‘Aacheer Karnevalsverein’ toestemming is verleend voor het houden van oldtimer rally (autorit) op 15 juni 2019 waar maximaal 90   deelnemers aan deelnemen. Deze autorit komt tussen 10.30 uur en 12.30 uur door de gemeente Simpelveld;
     
  •  aan de ‘Stichting Grand Ballon’ een evenementenvergunning is verleend voor het houden van een wielertoertocht op 15 juni 2019 waar maximaal 15.000 deelnemers aan deelnemen. 
    Deze wielertocht komt door in Bocholtz, op de Orsbacherweg, Schiltjensweg, Heiweg en Baneheide, en door Bosschenhuizen over de Weegerweg, Trintelerbosweg, Wissemicherweg, Huls, Kapelstraat, Wijnstraat;   
     
  •  Aan ‘R.K.V.V. Sportclub ‘25’ een kampeervergunning is verleend voor het houden van het ’29e Herman Stauvermann Jeugdvoetbaltoernooi op van 14 juni t/m 16 juni 2019.  Het toernooi vindt plaats op het terrein bij het sportcomplex van Sportclub ‘25, gelegen aan het Aretsbosweg 13 te Bocholtz, gemeente Simpelveld.
  •  Aan het kerkbestuur Heilige Remigius Simpelveld op zondag 16 juni 2019 een processie en Bronkfès wordt gehouden. De processie vanaf 9:30 uur begint te trekken vanaf de kerk en volgens de route Panneslagerstraat, Dr. Poelsplein, Grachtstraat, Jamarstraat, Zaunbrechterstraat, (oversteek via de Sint Remigiusstraat) Romeinenstraat, Clara Feystraat, Houbierstraat, Stampstraat, Hennebergweg naar de Oude Molen volgt. Bij de Oude Molen wordt een kleinschalig Bronkfès gehouden (koffie met een broodje), waarbij kamerschoten worden gelost.